In fiecare copil exista un talent muzical de nedescris

Scopul Scolii INSIEME MUSIC este de a decoperi noi talente, de a le dezvolta, si de a le face cunoscute tuturor
Inscrie-te la Preselectie
ImageCURSURILE NOASTRE

In muzica, varsta nu conteaza! Scoala Insieme Music este deschisa pentru oricine. Vino la preselectie si descopera-ti inclinatia muzicala! Te asteptam in fiecare Luni, de la ora 16.

Canto

Cantatul este o activitate ce nu cunoaste limita de varsta. Prin arta muzicii vocale, sufletul uman este purtat catre catre cele mai inalte culmi.

Percutie

Instrumentul numit baterie poate fi studiat atât pentru a face cariera, dar si ca simplu hobby. Tobele ajuta la relaxare si la ordonarea logica a proceselor mentale.

Chitara

Acest instrument muzical joaca un rol important in majoritatea genurilor muzicale. Studierea ei contribuie la dezvoltarea abilitatilor intelectuale si artistice.

Coregrafie

Dansul vine în sprijinul dezvoltarii personale, oferind rafinament expresiei corporale. Dansul este un mod de exprimare, o expunere a sentimentelor si trairilor profunde.

Vioara

Numita „Regina instrumentelor”, este iubita de fiecare copil. Cantatul la vioara este cu adevarat o arta care necesita multa pasiune, daruire si rabdare.

Limba Engleza

Atunci cand inveti limba engleza obtii multe avantaje pentru viata si cariera ta. Astfel vei putea sa deschizi noi oportunitai de comunicare in cariera ta.